Over Brainbulb

Brainbulb is een communicatiebureau met een focus op Animaties, Vormgeving en Marketing Strategie. Dankzij mijn marketingkennis ben ik in staat om creatie en commercie op een optimale manier met elkaar te combineren.

Wanneer ik bij uw bedrijf aan de slag ga richt ik me eerst op de vraag wat u denkt dat uw bedrijf nodig heeft. In een open gesprek praten ik over de uitdagingen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Wat wil uw bedrijf bereiken? Na deze briefing zal ik een voorstel schrijven over hoe ik uw bedrijf kan helpen. Dit voorstel zal duidelijke deliverables hebben, allemaal binnen een bepaald tijdsbestek en budget.

Na akkoord, ga ik aan het werk binnen uw organisatie om de vastgestelde marketing-uitdagingen aan te pakken. Uiteindelijk als de opdracht afgerond is, zal ik met u gaan zitten voor een evaluatie. Ik hecht veel waarde aan uw mening over het proces dat we samen door gingen.

Brainbulb is in 2013 door mij opgericht. Mijn missie is om om de wereld mooier en succesvoller te maken met slimme communicatie. Heeft u belangstelling schroom niet om contact op te nemen.

Tot spreeks!
Dimitry van den Berg

Mijn missie is de wereld mooier en succesvoller te maken met slimme communicatie.
Dimitry van den Berg

Dimitry van den Berg

Creative Director


Ik heb bij verschillende bedrijven (o.a. KPN, Tropenmuseum) ruime ervaring opgedaan in strategische marketing en product management. Naast mijn marketingexpertise heb ik me in de afgelopen jaren professioneel ontwikkeld in tentoonstellingen maken, 3d animatie en grafisch ontwerp.

Ik ben Brainbulb al een lange tijd geleden opgestart met het idee de wereld een beetje aantrekkelijker te maken. Deze intentie is niet veranderd en zal waarschijnlijk ook nooit veranderen.x?

Medewerker X?

Expert in alles


Spreekt wat wij doen je aan? Heb je waardevolle expertise die we kunnen gebruiken? Wil je je aansluiten bij Brainbulb? Neem contact met me op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.