3d illustratie

Brainbulb kan u helpen met uw illustratiebehoeftes. Hierbij kan het gaan om een infographic, verpakkingen, een eigen design of een afbeelding in een tijdschrift.

We zijn gespecialiseerd in illustraties in 3d. Dit soort illustraties biedt veel voordelen. Het is op een eenvoudige manier mogelijk om een object vanuit diverse hoeken te laten zien. Er hoeft geen uitgebreide studio geboekt te worden. De studio zit in de computer met alle mogelijkheden van licht en props tot uw beschikking. Tegenwoordig zijn 3d illustratie nauwelijks van echte foto’s te onderscheiden. Daarnaast is een 3d illustratie op een later moment met andere parameters makkelijk nog een keer te (re)produceren.

Onze werkwijze
Er zijn 3 stappen in het creatieve proces die wij volgen om snel tot een goede visualisatie te komen.

 • Briefing

  U bespreekt uw idee met ons.

 • Schetsontwerp

  Uw idee ontwerpen wij in een ruwe visualisatie. deze wordt dan besproken en mogelijk éénmaal gereviseerd.

 • Presentatie

  Het ontwerp wordt opgestuurd klaar voor verder gebruik.


Infographic

Met een infographic geeft u uw informatie kleur. De lezer krijgt in één oogopslag een beeld van de informatie. Daarnaast lokt een infographic uit tot het extra bestuderen van de informatie door het iets speelsere karakter.

Prijsindicatie: Een infographic met twee 3d illustraties met twee/drie datasets kost ongeveer 1000 euro. Maar overleg is uiteraard nodig voor de juiste prijs indicatie.

 • gesprekken cyclus
 • Stakeholder Matrix
 • Screwing
 • Heaven

Illustratie voor bij een tekst

Een illustratie voor een magazine, jaaverslag of website. Bij Brainbulb beschikken we over een database van karakters die allerlei handelingen kunnen uitbeelden. Daarnaast behoort een meer kunstzinnige illustratie ook tot de opties.

Prijsindicatie: Een 3d illustratie kost tussen de 400-700 euro.

Verpakkingen

Wilt u weten hoe uw verpakkingen eruit gaan zien. Heeft u een logo ontwerp en wilt u weten hoe deze zich presenteren op diverse verpakkingsmedia. Brainbulb kan u helpen.

Prijsindicatie: Een overzicht van uw logo op diverse verpakkingen kost tussen de 200-500 euro.

 • beenlamp hout
 • Beenlamp Draadwerk
 • druppel lamp

Uw Design

Het schetsontwerp ligt er al. Het hele idee zit in uw hoofd maar u zoekt iemand om uw idee te visualiseren. Brainbulb kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor dat uw ideeën er als echt uitzien. Een belangrijk middel om investeerders te overtuigen.

Prijsindicatie: Een visualisatie van uw idee kost tussen de 500-1000 euro.