ANIMATIES

Commercials
Een commercial duurt meestal 30 seconden en heeft als doel om de verkoop te stimuleren. Brainbulb is gespecialiseerd in geanimeerde commercials voor bijvoorbeeld Youtube, Facebook of lokale omroep. Wij kunnen ook de plaatsing van deze commercials verzorgen op Youtube.

Prijsindicatie: De productie van een eenvoudige commercial van 30 sec. kost tussen de 2000-3000 euro.

Logo Animatie
Logo Animaties kunnen gebruikte worden op een website, een congres, op mededelingenborden binnen een bedrijf of als bumper voor een televisie-uitzending. Logo animaties duren meestal kort en kunnen indien nodig zichzelf herhalen (loop eng.).

Prijsindicatie: Animatie van een logo van 10 seconden kost tussen de 500-1000 euro.

Bumper Animatie
Heeft u een Youtube kanaal die er extra professioneel uit moet zien? Zoekt u een intro op een film die u gemaakt heeft? Dan kunnen wij u helpen met het animeren van uw bumper of intro.

Prijsindicatie: De productie van een geanimeerde bumper van 5 sec. kost tussen de 400-700 euro.

Karakter Animatie
Met karakter animatie (Character animations) komt een communicatie echt tot leven. Een figuur spreekt je aan met humor of een informatieve boodschap. Brainbulb kan deze vorm van animatie in 3d en 2d aanbieden.

Prijsindicatie: Karakter animatie is arbeidsintensief en zeer breed in de mogelijkheden. Een prijsindicatie kan alleen gegeven worden in overleg.